Shop tip: Zeeman zomer items

Bekijk ook deze musthaves

Hamburger cupcakes
MINI by Easywalker
Deryan Airtraveller
Hip&Hout kraamcadeaus
Reviewvlog: Culinair genieten
Glamping kamperen
Traktatie inspiratie
Lampjes van Flying Tiger
Review: Vtech Storio Max XL 2.0
Gratis download: Sint kalender

Winter Efteling

7 december 2014 | Winter Efteling

Happy holidays: de winter Efteling

Wanneer het winter is, is de Efteling betoverend mooi! Het hele park veranderd in een sprookjesachtige wereld. Naast de bekende attracties zijn er speciale winter attracties.

Maak een wandeling door het betoverende sprookjesbos, hebben jullie het koud gekregen? Niets is zo lekker dan opwarmen met een warme chocolademelk met een winterse lekkernij bij een knisperend kampvuur. Eenmaal opgewarmd kunnen de kunstjes getoond worden op de schaatsbaan, pirouettes draaien of de jongste leren schaatsen! De kleintjes kunnen zelfs van een echte sneeuw glijbaan afglijden, brrr dat lijkt ons koud!

 

Of ga op de lange latten staan en geniet van een schitterend winterdecor met besneeuwde bomen tijdens een wandeling op de langlaufbaan! De kinderen kunnen de sneeuwprinses en vuurprins ontmoeten die in een prachtige arrenslee door het park rijden.

Helemaal spectaculair is het vieren van Oud en Nieuw in de Efteling! Vier dit feest met je gezin of met familie en vrienden. Nadat je de hele dag met elkaar plezier hebt gemaakt wordt voor 00:00 uur de champagne klaargezet en om 00:00 uur is er een schitterend vuurwerk te zien en breng je met je geliefden een toost uit op het nieuwe jaar!

 

 

 

Trek je wanten aan en kom met hele gezin deze wintersfeer beleven!

De Winter Efteling is geopend van donderdag 6 november 2014 t/m zondag 1 februari 2015.

 

Klik hier voor meer informatie

meest bekeken musthaves

Gratis download: Sint kalender
Wintervakantie aan de Zeeuwse kust
Zwemvest Decathlon

facebook