Shop tip: Zeeman zomer items

Bekijk ook deze musthaves

Hamburger cupcakes
MINI by Easywalker
Deryan Airtraveller
Hip&Hout kraamcadeaus
Reviewvlog: Culinair genieten
Glamping kamperen
Traktatie inspiratie
Lampjes van Flying Tiger
Review: Vtech Storio Max XL 2.0
Gratis download: Sint kalender

Milestone cards

14 december 2014 | Milestone cards | www.ijsbeertje.com

De Milestone Cards zijn verkrijgbaar in Milestone Pregnancy Cards, Milestone Baby Cards én de nieuwe Milestone Mini Cards. Deze 3 mooie sets kaarten zijn gericht op de mijlpalen van de zwangerschap (Milstone Pregnancy Cards) en de mijlpalen van baby's eerste levensjaar (Milestone Baby Cards).

Wij vonden vooral de Milestone Baby Cards erg leuk! Want wat is die eerste tijd met jouw kindje toch bijzonder! Het eerste lachje, de eerste stapjes, het eerste fruithapje... allemaal bijzondere en onvergetelijke momenten die je als trotse ouders maar wat graag wilt vastleggen!

 

De Milestone Baby Cards vinden wij absoluut geschikt als Junior Musthaves item! Schrijf de datum op het kaartje en neem er een foto van met je kindje. Zo vergeet je nooit meer dat speciale moment! Het idee komt van de Nederlandse moeder Gemma Broekhuis, zij was na de geboorte van haar zoon zo trots dat ze het liefste alle momenten wilde vastleggen! Zo schreef zij een kaart met de mijlpaal en de datum en nam een foto van haar zoon, en dat is het begin van de Milestone Baby cards..

Deze 30 Baby Cards zitten in een mooie giftbox, dat maakt het  leuk om cadeau te geven als kraamcadeautje of voor je eigen fotoalbum. De kaarten hebben het formaat van een ansichtkaart.

Met deze set ontstaat een uniek fotoalbum. De kaarten zijn onder andere verkrijgbaar bij de webshop www.ijsbeertje.com

Junior Musthaves wenst jullie veel plezier met het fotograferen van deze onvergetelijke momenten.

meest bekeken musthaves

Gratis download: Sint kalender
Wintervakantie aan de Zeeuwse kust
Zwemvest Decathlon

facebook