Shop tip: Zeeman zomer items

Bekijk ook deze musthaves

Hamburger cupcakes
MINI by Easywalker
Deryan Airtraveller
Hip&Hout kraamcadeaus
Reviewvlog: Culinair genieten
Glamping kamperen
Traktatie inspiratie
Lampjes van Flying Tiger
Review: Vtech Storio Max XL 2.0
Gratis download: Sint kalender

Lullaby road - Give away

17 januari 2015 | Lullaby road | Give away

Onze wens voor het nieuwe jaar: mooie en eerlijke geproduceerde producten! Wij smolten toen wij de baby met deze pilotenmuts hadden gespot en nieuwsgierig als wij zijn namen wij een kijkje op de website www.lullabyroad.nl

 

Lullaby Road. Dit merk is opgericht door Isabelle van der Putten en Suzan Botter, twee jonge moeders uit Amsterdam en Haarlem.

Zij vinden het belangrijk dat kleding op een eerlijke manier gemaakt wordt, en in het atelier worden duurzame en voornamelijk handgemaakte kleding voor kinderen tot vier jaar gemaakt.

In Nepal hebben Isabelle en Suzan een groep vrouwen gevonden die voor hun de mooiste producten breien en haken waarbij ze gebruik maken van natuurvriendelijke materialen.

Deze vrouwen krijgen een eerlijk loon zodat ze hun gezinnen kunnen onderhouden en hun kinderen een betere toekomst kunnen bieden.

 

Wij vinden het de hoogste tijd voor een eerlijke kleding industrie, dus laten we elkaar de helpende hand bieden. Bij Lullaby Road koop je mooie kinderkleding waar je kinderen zich fijn in voelen en dat het duurzaam wordt gemaakt maakt ons absoluut happier!

Wij blijven Lullaby Road volgen want hun zomercollectie ligt eind februari/begin maart in de winkels.

meest bekeken musthaves

Gratis download: Sint kalender
Wintervakantie aan de Zeeuwse kust
Zwemvest Decathlon

facebook