Shop tip: Zeeman zomer items

Bekijk ook deze musthaves

Hamburger cupcakes
MINI by Easywalker
Deryan Airtraveller
Hip&Hout kraamcadeaus
Reviewvlog: Culinair genieten
Glamping kamperen
Traktatie inspiratie
Lampjes van Flying Tiger
Review: Vtech Storio Max XL 2.0
Gratis download: Sint kalender

Grasonderjevoeten.nl - top 5 musthaves

13 januari 2015 | grasonderjevoeten.nl | top5 musthaves

Vind jij  het makkelijk wanneer je alles voor jouw kleintje op 1 website kunt vinden? Dan raden wij je aan eens een kijkje te nemen op de website www.grasonderjevoeten.nl .

Een heerlijke website met mooie en originele musthaves van diverse merken. Werkelijk alles voor jouw kleintje is te vinden op deze website. Wij hebben een top 5 samen gesteld van items waarvan wij vinden dat deze niet mogen ontbreken in jouw huis!

 

1.

Deze metalen opbergrekken van Solly U Zoopreme zijn absolute eyecatchers! Je kan er je mooie spulletjes in opbergen en het staat ook nog eens vrolijk & stoer aan de muur!

 

2.
In de winter is buiten spelen toch minder fijn als het regent! Deze prachtige houten schommel kun je lekker binnen ophangen. De schommel komt uit de collectie van Solly U Zoopreme en hiermee heeft jouw kleintje uren schommel plezier!

 

3.

Kindjes zijn vaak nieuwsgierig en stellen de hele dag door vragen. Met deze mooie wereldkaart uit de serie My Roots van Children Inspire Design kun je alles vertellen over alle landen op de wereld, maar je kunt ook aanwijzen waar bijvoorbeeld opa en oma wonen of waar jullie heen gaan op vakantie. De vier bijgesloten hartjes kun je op de wereldkaart plakken. Wij vinden dit een mooi item voor op de kamer, en ook nog eens leerzaam!

 

4.

Heerlijk zijn deze zachte en warme dekens van Meyco! Wij worden helemaal blij van deze vrolijke patronen. Deze dekens zijn in de winter heerlijk om onder te kruipen. Hij zal ook prachtig zijn op het droombedje van jouw kleintje! In de zomer kun je het kleed heerlijk mee naar buiten nemen voor een zomerse picknick.

 

5.

Hier zijn wij helemaal dol op!  Deze schommel Neushorn Nozo van Done by Deer is van de nieuwe collectie en vanaf half/eind februari verkrijgbaar.  Wat zal jouw kindje hier veel schommelplezier in beleven, maar daarnaast staat ook nog mooi in je woonkamer!

 

meest bekeken musthaves

Gratis download: Sint kalender
Wintervakantie aan de Zeeuwse kust
Zwemvest Decathlon

facebook